I Jornades IROX

Jornades IROXpdf-001

 

Del 5 al 19 de febrer del 2016 es celebraran les primeres jornades de l’IROX. En aquestes jornades tindran lloc tres conferències sobre diferents aspectes de la mar, en concret sobre pesca, arqueologia subaquàtica i litoral, i biologia marina.

La primera conferència tindrà lloc el dia 5 de febrer, a les 19,30h., a la Casa del Pescador situada a l’entrada del recinte del port de Xàbia. La conferència es titula

 

¨AUTO-REGULACIÓ PESQUERA – LA ROCA DELS FELIUS¨

 

a càrrec de l’armador i vocal de Pesca de l’IROX, AMADEU ROS i TORRES, un mariner de família de mariners i calafats, que ens proposarà mesures a prendre per part dels pòsits de la Marina Alta per aconseguir un equilibri sostenible que millore l’estat actual de la nostra mar i la viabilitat futura de l’activitat pesquera.

 

La segona conferència serà el dia 12 de febrer, a les 19,30h., al Museu Soler Blasco de Xàbia. La conferència

 

¨PATRIMONI LITORAL I SUBMARͨ

 

XIMO BOLUFER, arqueòleg municipal i vocal de Patrimoni de l’IROX, ens explicarà l’estat actual del patrimoni marítim i litoral a les nostres costes així com projectes de recerca futura.

 

La tercera conferència, que clourà les jornades, es celebrarà a la Biblioteca del Port de Xàbia el dia 19 de febrer, a les 19,30h. La conferència

      ¨ELS CNIDARIS A LA MARINA – PROPOSTES D’INVESTIGACIÓ¨

 

per part de JOAN J. SOTO ÀNGEL, biòleg per la Universitat de València i secretari de l’IROX, que ens explicarà l’estat dels Cnidaris a la Marina així com les nostres propostes de recerca.

About Guardian

All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined an chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet. All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined Lorem Ipsum as their default model text, and a search for web sites.