Donacions

Home / Col·labora / Donacions

Donacions

CALENDARI IROX 2019 – “Llaüts, barques i calafats”

 

Llaüts, gussis i bots, pals i entenes, veles, aparells, seu i parats, motons i quadernals, ferros i àncores, còvens i peix, xàrcies i caps, barques de fusta…molta fusta, i menejant aquestes matèries estan les persones, els hòmens i les dones que donen vida armant i teixint les matèries primeres. Persones que creen els enginys i els objectes que utilitzen els mariners per solcar la mar i guanyar-se el pa.

Llaüts, barques i calafats, enguany el calendari de l’IROX ret homenatge a aquestes embarcacions i la gent que les va fer possibles…

Durant els mesos de desembre i gener, o fins a final d’existències, a tot aquell que faça una donació de 15 € o superior, rebrà un calendari de 2019, “Llaüts, barques i calafats”, que l’IROX ha fet per agrair les aportacions rebudes.
 

About Guardian

All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined an chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet. All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined Lorem Ipsum as their default model text, and a search for web sites.